tiistai 5. toukokuuta 2015

Väliaikatulos

Katselin tuossa blogin alkukirjoitusten lähtöpainoani 116 kg. Tavoitteena oli pudottaa 3 kg/kk. Siitä ollaan pahasti jäljessä. Motivaatio on ollut ihan mäessä perheen sairastelujen jäljiltä. Tällä hetkellä painoni on 109 kg, joten 7 kg on sentään lähtenyt. 12 kg pitäisi olla lähtenyt jos olisin pysynyt tavoitteessa.Tästä alkaa uusi kausi uudella innolla, kun flunssakin on viimein helpottanut.

Nyt on jo toinen kuukausi, kun minulla ei ole kuntosalikorttia. Tänään aloitin toista kertaa jo 30 päivän ohjelman, johon sisältyy liikuntaohjelma ja ruokavalio. Viimeksi motivaatio loppui kesken ihan alkumetreillä kun lapset sairasteli. Ohjelman tarkoitus on opettaa parempiin elämäntapoihin. Treeniosuuden voi onneksi tehdä kotoakin käsin. Uskon vahvasti, että tällä ohjelmalla saan kirittyä tavoitettani siihen missä sen pitäisi olla. Ohjelmassa  käytetään Foreverin ravintolisiä. Kaksi n. 600 kcal ateriaa saa syödä päivässä. Muuten käytetään proteiinipirtelöitä, aloevera-juomaa, kuitulisää ja pilleriä, joka lisää aineenvaihduntaa. Se sisältää mm. guaranaa ja kofeiinia. Näiden lisäksi aion käyttää L-arginiinivalmistetta, omega-3-pillereitä, probiootteja ja monivitamiinivalmistetta, josta saan mm. Q10 ja jodia monen muun  hyödyllisen aineen lisäksi.

Yksi iso haaste tulee tuosta 600 kcal-aterioista. Olen laiska merkitsemään ylös ruokiani. Joskus olen kokeillut painonvartijoiden pisteitä, eikä sitä kauaa viitsinyt. Myös keventäjiä ja kiloklubia olen käyttänyt. Jossain vaiheessa siinä aina tulee se ettei enää viitsi. Nyt taidan kokeilla myfitness palia, josko sen kans jaksais. Äkkiähän ne annoskoot oppii, jos usein syö samanlaista ruokaa, kuten minä teen. Paljon salaattia ja jotain lihaa tai kalaa. Yritän nyt päivittää useammin, että miten ohjelman kanssa sujuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)