sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Välipäiviä

No niin, C9- satsi on käyty kunnialla loppuun. Pieniä retkahduksia, mutta silti olen tosi tyytyväinen, ettei mitään suurempaa. Lopussa on olo aivan uskomattoman energinen. Kuurin aikana en tehnyt niin paljon liikuntaa, kuin ohjeessa oli, mutta uskon että se oli hyvä vaan, sillä näin jalkani saivat levätä. Ne meinaan ärsyyntyy tuolta nivusesta ja polvesta aika herkästi kun käyn paljon salilla. Kuurin aikana lähti noin nelisen kiloa. Odotin enemmän, mutta näin tällä kertaa. Seuraava osio FIT1 (30 päivää) alkaa tiistaina, ja sen tarkoituksena on aloittaa rasvanpoltto sitten ihan kunnolla.

Salilla olen huomannut selvää edistystä. Keskivartalo on vahvistunut kun ennen oli aika "vetelä spagetti"-olo. Myös muuten jaksan pidempään tehdä treeniä. Näiden kuurien myötä saan aika hyvin myös syömisiä hallintaa. Leipä ja herkut jää pois ja sitä myötä ilmavaivatkin.

Mieliala on selkeästi koholla, kun käy aamulla salilla. Loppupäivän jaksaa paremmalla tuulella, vaikka lasten kanssa olisikin yhteenottoja. Aionkin ensi viikolla panostaa aamutreeneihin, jos se vaan on mahdollista. Nuorimmaisella on märkärupi vesirokon jäljiltä, joten katotaan, minä päivänä hän voi mennä hoitoon. Onneksi hiihtoloma loppuu ja lapset menee hoitoon. Pääsen minäkin keskittymään omiin juttuihin. Lomalla kaikki pyörii lasten ympärillä, eikä sitten jaksa tehdä mitään muuta. Hyvää alkavaa arkea kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)