maanantai 16. helmikuuta 2015

Fiiliksissä

Lupasin päivittää tuntemuksia. On päivä nro 5 jo loppupuolella. Olo on muuten mitä mainioin, mutta yläselässä oleva jumikohta harmittaa kovasti ja välillä pilaa koko päivän. Eilen sain siihen äitiltä hierontaa ja se on hiukan alkanut helpottaa. Loppuviikosta pääsenkin taas akupunktioon.

Kiloja on pudonnut noin 3. Luultavasti nestettä suurin osa. Tänään ilmestyi seuraava paketti FIT1 tilattavaksi ja teinkin tilauksen saman tien, ettei tule pitkää taukoa pakettien välille. Tämä satsi loppuu perjantaina ja jos hyvin käy, niin jää vain viikonloppu väliin ja sitten voi jatkaa seuraavaan pakettiin. Se kestääkin sitten 30 päivää. Ravinto- ja liikuntaohjelmasta en vielä tiedä mitään, joten jännityksellä odotan mitä sieltä tulee. Motivaatio on korkealla ja tavoitteena on todellakin elämäntavan muutos. Nämä paketit auttavat siinä. Viimeinenkin paketti on 30 päivää, joten koko FIT-ohjelma kestää 69 päivää. Tavan muuttaminen kestää 21 päivää, joten kyllä tuossa ajassa pitäisi jo jotain konkreettista tapahtua pääkopassakin.

Lapsilla on hoidosta hiihtolomaa, joten vien heidät mummolaan kun menen salille. Vesirokko on jo melkein voitettu, mutta nyt lapset ovat kovin flunssaisia. Oma mieliala on välillä maassa, kun joutuu tappelemaan kiukuttelevien lasten kanssa. Itse olen sen verran jästipää, etten periksi anna, vaikka itse pääsisin paljon helpommalla. Välillä sekin ottaa pannuun, että miksi pitää vaatia itseltä ja lapsilta niin paljon. Miten sitä oppisi ottamaan rennommin? On kuitenkin ollut rankka vuosi takana kaikkine muutoksineen. Voisi olla itselleen armollisempi. Vaikka itse niin sanonkin, niin olen pärjännyt helkkarin hyvin tässä tilanteessa. Pitäisi muistaa se joka päivä ja taputtaa itseään olalle. Tähän on hyvä lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)